Vanlige feilsøkingsmetoder for skyggeløse lys

1. Hovedlyset er av, men sekundærlyset er på

Det er en automatisk byttefunksjon i kretskontrollen til den skyggeløse lampen.Når hovedlampen er skadet, vil den ekstra lampen være på for å sikre normal drift av operasjonen.Når operasjonen er over, bør hovedpæren skiftes umiddelbart.

2. Lyset lyser ikke

Åpne toppdekselet på den skyggeløse lampen, sjekk om sikringen er gått, og om strømforsyningsspenningen er normal.Hvis det ikke er noe problem med begge, vennligst be en profesjonell om å reparere den.

3. Transformatorskade

Generelt er det to årsaker til transformatorskader.Strømforsyningsspenningsproblemer og kretskortslutninger forårsaker stor strøm som forårsaker transformatorskader.Sistnevnte bør repareres av fagfolk.

4. Sikringen er ofte skadet

Sjekk om pæren som er i bruk er konfigurert i henhold til merkeeffekten spesifisert i håndboken.En pære med for stor effekt vil føre til at sikringens kapasitet overskrider merkestrømmen og at sikringen blir skadet.Sjekk om strømforsyningsspenningen er normal.

5. Deformasjon av desinfeksjonshåndtaket

Håndtaket på den skyggeløse lampen kan steriliseres med høyt trykk (se bruksanvisningen for detaljer), men vær oppmerksom på at håndtaket ikke kan trykkes under desinfeksjon, ellers vil det føre til at håndtaket deformeres.

6. Når den skyggeløse lampen roterer, slås ikke lampen på

Dette skyldes hovedsakelig at sensorene i begge ender av den skyggeløse lampebommen vil ha dårlig kontakt etter en tids bruk.I dette tilfellet bør du be en profesjonell om vedlikehold.
7. Lysstyrken på hulllampen blir svak

Den reflekterende glassskålen til den skyggeløse lampen med kaldt lyshull bruker beleggteknologi.Generelt kan den innenlandske beleggsteknologien bare garantere to års levetid.Etter to år vil belegglaget få problemer, som mørke reflekser og blemmer.Derfor, i dette tilfellet, må reflektoren skiftes ut.

8. Nødlys

Kunder som bruker nødlys, uansett om de brukes eller ikke, må sørge for at batteriet lades en gang innen 3 måneder, ellers vil batteriet bli skadet.

Feilsøkingen av produktene våre er detaljert med bilder og tekster

feilsøking av taklamper
feilsøking for taklampe_3

Innleggstid: 20. desember 2021