Forsendelse av fabrikken

Denne måneden skal vi feire vårfesten og ha ferie.Med forventning og spenning til ferien, hvilte våre arbeidere aldri et øyeblikk.Med en dedikert holdning skyndte de seg til timeplanen og fortsatte å produsere og bearbeide produkter for å levere varene i tide.La oss ta inn ifabrikken vår

pakking
pakking-5

Siden den kirurgiske skyggeløse lampen er et relativt avansert medisinsk utstyr, er dens høye tekniske innhold og medisinske verdi også svært stor.Derfor er det visse krav ved kjøp av kirurgiske skyggeløse lamper, så hvilke emballasjekrav må oppfylles ved kjøp av kirurgiske skyggeløse lamper?

Emballasjen til hver fungerende skyggeløs lampe skal oppfylle følgende krav:

1. Den kirurgiske skyggeløse lampen skal være pakket med fuktsikre produkter og utstyrt med fuktsikre og regnsikre enheter.

2. Den kirurgiske skyggeløse lampen må være godt plassert i esken, og dens kontaktflate bør polstres med myk polstring for å forhindre at den løsner eller gjensidig friksjon under transport.

3. Lampehuset, lampeholderen og balanseanordningen til den kirurgiske skyggeløse lampen bør demonteres og pakkes.Reservepæren skal pakkes i en kartong i henhold til én per hull og festes i pakningsboksen.

pakking-6

4. Det er ord eller tegn som "Skjør", "Opp", "Hold deg tørr" osv.på skapet

pakking-8
pakking-3

Innleggstid: Jan-05-2022